Szeretettel köszöntjük a Majoroki Kör, Mosonmagyaróvár Majorok városrész egyesületének honlapján.

Információs portálunk oldalain, a városrész történetéről, programokról, az újjáalakult Majoroki Kör egyesületről olvashatnak áttekinthető módon, bő fotógalériánkon keresztül láthatóvá válik e kis közösség életvidámsága, szokásai nagyobb ünnepei.

Régebben csak a szóbeszéd jelezte az információk e városrészen belüli terjedését, azonban e honlappal mindenki naprakészen követheti a helyi eseményeket, érdeklődhet programjaink iránt, tevékeny részese lehet rendezvényeinknek és aktív tagja, a szárnyait próbáló Majoroki Körünk tagságának!

Nevezetességeinkről készült fotók és rövid leírásuk, nem csak az idelátogató vendégeinknek érdekes, hanem az itt lakók többsége számára is nyújthat újdonságot!

A városrész nagyrészt lakóövezetekből tevődik össze melyeket a Lajta folyó és mellékágai szabdalnak szét, ám féltett természeti értékeink a Wittman park, Három tölgy kiváló pihenési helyül szolgálhat a megfáradt gyalogos és kerékpáros turistáknak.

Mosonmagyaróvár északnyugati kapujában elterülő Majorok nagy ipari és kereskedelmi vállalkozásokkal nem büszkélkedhet de a meglévő cégekre, kis és középvállalkozásokra büszkék vagyunk és elérhetőségüket is megtalálják honlapunkon az érdeklődők!
A jövőben várjuk Önt nem csak virtuálisan, hanem rendezvényeinkre és programjainkra is!